Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Grøn omstilling

Vi er en virksomhed, der tager grøn omstilling alvorligt. Derfor arbejder vi dagligt på tiltag som kan bidrage til at skabe en mere bæredygtig og klimavenlig fremtid for os alle.

Vi er derfor ambitiøse når det kommer til at reducere vores miljøpåvirkning ved genbrug af byggematerialer og korrekt affaldssortering især på vores byggepladser men også på vores kontor og værkstedsfaciliteter. Ved at affaldssortere reducerer vi mængden af affald, der ender på forbrændingen og bidrager til genanvendelse af materialer og ressourcer.

Et af vores vigtigste tiltag er omstilling af vores bilpark på fossilbrændstof til elbiler. Vores mål er løbende at skifte til elbiler, som vi bruger til vores daglige kørsel. Elbilerne har mange fordele: de udleder ingen skadelige emissioner, de har lavere driftsomkostninger, de kræver mindre vedligeholdelse og de kører støjsvagt. Vi har også installeret ladestandere på vores bygninger, så vi altid kan oplade vores elbiler med strøm fra vedvarende energikilder.

​Andet tiltag er at selvforsyne vores værksted og kontorfaciliteter med strøm fra vedvarende energikilder. Vores nye kontor og værkstedsfaciliteter som står færdig i sommeren 2023 vil have installeret solceller på taget som producerer grøn strøm til vores elbiler, elektriske apparater og maskiner. Ved at selvforsyne vores faciliteter med strøm fra solceller sparer vi hvert år betydelige mængder CO2. Det er en fantastisk måde at udnytte solens gratis og uudtømmelige energi og reducere vores afhængighed af fossile brændstoffer.​

​Er du interesseret i at høre mere om vores bidrag til den grønne omstilling eller har du forslag til konkrete tiltag og/-eller partnerskaber hvor vi i fællesskab bidrager til et bedre miljø så kontakt os endelig.

​Kontakt info

Ring til os

​​38 19 14 50

​​Skriv til os

info@ibasferg.dk

CVR

52773628

Følg med

Byg Garanti